A neogótikus kastélyban található ESTERHÁZY étterem gyönyörű, történelmi stílusú belső térrel, valamint szezonális és helyi alapanyagokból készült kiváló ételkülönlegességekkel rendelkezik. A helyiségek egyediségét a rendkívül ritka eredeti festmények és kiállított tárgyak teszik teljessé, amelyeknek köszönhetően éttermünk az egyetlen ilyen jellegű étterem Szlovákiában. A kitűnő ételek mellett a híres hercegi család, a Galántáról származó Esterházyék, valós történetének részévé válik.

A helyiségek tökéletesek egy kettesben elköltött romantikus vacsorához, családi ünnepséghez, hagyományos vasárnapi ebédhez, de munkavacsorához vagy üzleti találkozókhoz is. Közkedvelt a heti ebédmenü kínálatunk is, amelyet „à la carte“ stílusban készítünk. Az ételeket rendszeresen frissítjük, és mindig érdekes szezonális étlappal vagy a főszakácsok ajánlataival is szolgálunk. A nyári napokon teraszunkról gyönyörködhet a történelmi parkra és romantikus kastélyra nyíló kilátásban, amely minden évszakban elbűvölő.

Az étterem annak a kastélynak a részét képezi, amely elnyerte a Legszebb történelmi épület 2022-ben Szlovákiában díjat. A kastély és a park is a kulturális és társadalmi események közkedvelt helyszíne az egész év folyamán.

Jöjjön el hozzánk az ízek nem várt élvezetéért és töltsön itt egy élménydús napot.

Kávéház

Az ESTERHÁZY kávéházunkba belépve a reneszánsz, barokk, illetve neogótika időszakában találja magát. A történelem és az elmúlt idők szerelmesei egész biztosan jól fogják magukat itt érezni. A kávéház két szalonból áll. A gyönyörű padlók és boltívek lenyűgözik. A belső térben történelmi bútorok és különböző műtárgyak találhatók. Itt az Esterházy család ritka és szép festményeit is megcsodálhatja.

A kávéház a legapróbb részletig átgondolt, még a radiátor is történelmi jellegű. Kávéházunk nagyon kellemesnek, sőt akár romantikusnak mondható. Ezeket a helyiségeket egyszerűen áthatja a történelem.

Az ESTERHÁZY kávénk mellett Illy kávét is kínálunk. Az ESTERHÁZY kávé 100 % Arabica. Ez a frissen pörkölt márkás Esterházy kávé a galántai Burcoffee házi pörkölőüzemből származik. Az összes kávét koffeinmentes változatban is elkészítjük.

Mindenképpen meg kell kóstolnia az Esterházy tortát, amelyet az eredeti recept szerint készítünk el. A torta diós-mandulás, vaníliakrémmel és citromhabbal.

Az asztalokon szezonális ajánlataink is megtalálhatók, téli és nyári kínálattal. Kínálatunkból alkoholmentes és alkoholos italokat, valamint különféle desszerteket és süteményeket is választhat. Természetesen bort és különféle szeszes italokat is. A vitrinben különféle szuveníreket, mint bort, mágneseket, kávét, csészéket és borospoharakat talál Esterházy logóval.