Tisztelt Látogató!

Szeretettel invitáljuk Galántára, neogótikus kastélyunk csodaszép, megújult termeibe.

Hangulatos kávézónk vendégeit egyszerre lengi körül a reneszánsz, a barokk és a neogótika miliője. Egy finom kávé és egy kitűnő desszert társaságában csodálhatják meg az Esterházy család tagjait ábrázoló festményeket, miközben sok érdekességet tudhatnak meg a város és a nemesi család egyes tagjainak történetéből. Az 1633-ban épült reneszánsz stílusú pincében a monarchia borvidékeiről, Európa szívéből származó kiváló borok várják vendégeinket.

Galánta és az Esterházy család immár 400 éves közös múltra tekint vissza. Ma az Esterházy Magánalapítvány, valamint Kismarton (Eisenstadt, Ausztria), Fraknó (Forchtenstein, Ausztria) és Fertőd városa közötti együttműködésnek köszönhetően Galánta – mint a család ősi székhelye – ismét egyre inkább összefonódik az Esterházyakkal. Reméljük, hogy az Esterházy család múltját kutató történelmi utazásuk során ellátogatnak városunkba is – ahol egy ideig Kodály Zoltán is élt, s ahol még Joseph Haydn is megfordult.

Esterházy
Restaurant
Szuvenírek

A kávéházban Esterházy logóval ellátott emléktárgyaink közül vásárolhat.

Kínálatunkban bor, márkás kávé, poharak, csészék, mágnesek és képeslapok is megtalálhatók.

További információk

+421 904 217 217
Promo video
Esterházy Galanta
Szolgáltatásaink
Amit ajánlunk
Vélemények

Amit rólunk mondtak

Esterházy

Étterem

Egyedi terek és történelmi stílusú enteriőr szezonális és helyi alapanyagokból készült kiváló ételkülönlegességekkel – az üzleti ebéd vagy romantikus vacsora ideális helyszíne.

Esterházy

Borozó

Látogassa meg Szlovákia legrégebbi borozóját, amely minden nap nyitva tart. Vállalati képzések, bor-, pálinka-, vagy akár kávékóstolók megszervezésének a lehetősége.

Esterházy

Kávéház

Adja át magát a házi pörkölőüzemből származó frissen őrölt márkás kávé élvezetének, vagy kóstolja meg a számtalan desszert és sütemény valamelyikét. Az asztalokon szezonális ajánlataink is megtalálhatók, téli és nyári kínálattal.

Esterházy

Események

A kastély történelmi környezete a légkörének köszönhetően tökéletes egy mesés esküvő, vagy családi esemény megszervezéséhez. Örömmel biztosítunk mindent „kulcsrakészre”.