Az ESTERHÁZY kastély történelmi környezete a légkörének köszönhetően két ember legszebb közös napjának megünneplésére teremtetett. A romantikus park, a tökéletes háttér és kiszolgálás a mesés esküvő garanciája. A 2022-es év legszebb történelmi műemléke romantikus kulisszaként szolgálhat a fényképezésnél.

Helyiségeinkben azokat a vendégeket is nagy örömmel fogadjuk, akik szeretteik családi eseményeit kívánják itt megünnepelni. A születésnapok, diplomaosztók, keresztelők vagy a szeretett szülők házassági évfordulója azok az események, amelyeknek a kastély nem csupán kivételes jelleget, hanem az egész család számára felejthetetlen közös élményt biztosít.

Ha az esküvőjük napját tervezik, és azt az ESTERHÁZY kastélyban szeretnék megtartani, örömmel várjuk a jelentkezésüket. Mindent kulcsrakészen biztosítunk Önöknek.

Örömmel válaszolunk minden kérdésükre és boldogsággal tölt el minket, ha részt vehetünk az esküvőjük napját, ünnepséget vagy céges rendezvényt érintő álmaik és elképzeléseik megvalósításában, amelyek különlegesek és felejthetetlenek lesznek az Önök és a vendégeik számára is.